Bumerang - Yazarkafe

Loreal Paris Infallible Ruj- 111 Parmanent Blush | Ürün Yorumları #5



Herkese yeniden merhaba, bugün sizlere kullandığım en en kalıcı ruj olan Loreal Paris Infallible serisinin 111 Parmanent Blush isimli ruju tanıtacağım. 



Rengini anlatmam gerekirse hoş bir gül kurusu ve pembelik barındıran nude denebilecek tonda bir ruj. Ürün 24 saat kalıcılık vaad ediyor ve bu vaadini sonuna kadar yerine getiriyor. Siz çıkarmadığınız sürece orada kalıyor. 

Ürünü çıkartmak için yağlı bir temizleyiciye ihtiyaç var ben Sephora'nın göz makyaj temizleyicisiyle çıkarıyorum, evet göz makyaj temizleyicisiyle çünkü elimdeki temizleyiciler arasında en iyi o temizliyor. 

Ürün 2 adımda uygulanıyor birincisi solda gördüğünüz ruj kısmı. 


İkinci kısım da ruju sürüp sabitlenmesini bekledikten sonra nemlendirmesi için sürülen bu beyaz nemlendirici. Ruj kısmının kokusu olmasa da nemlendiricisi çok hoş kokuyor. 

Gün içinde yağlı bir yemek yemediğiniz sürece akşama kadar tazelemenize gerek kalmayacaktır. Eğer elinizde yağlı bir temizleyici oksa zeytinyağı ile de kolayca temizleyebilirsiniz. 



Rujun dudaktaki görüşünü ve nemlendiricili ve mat halini de görebilmeniz için fotoğrafladım. Dudak rengimden aslında çok da farkı yok. Daha renksiz dudaklarda gül kurusu renginde, daha pembe dudaklarda pembemsi duracaktır. 


Bu fotoğrafta içerisindeki ışıltılar çok net çıkmış fakat dudakta ışıltıları görünmüyor desem yalan olmaz. Böyle ışıltılı görünmesinin  nedeni pencereden içeri süzülen gün ışığı. 
Sevmediğim tek yönü nemlendirici kısmını uygulamazsam dudaklarım  birbirine yapışıyormuş gibi oluyor. Aslında bunun nedeni de oldukça kalıcı olmasından dolayı. Bu ürüne dair gözlemlerim bu kadardı. Başka ürünlerde görüşmek üzere :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

EMİNE MUTFAKTA COPYRIGHT©2015. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. WEB TASARIM:BELLA DESIGN